top of page

Aktiviteter

Jeg arrangerer sirkler, en-dags kurs, helgkurs og demonstrasjoner av mediumskap. Jeg reiser også rundt og holder kurs etter ønske. Er du interessert i at jeg skal holde kurs der du er kan du kontakte meg på mob. eller epost.

Workshops

Jeg setter opp regelmessige workshops som går enten 1 eller 2 dager.

Det er 2 stk. workshops som går januar 2024 - 13. januar er det en-dags workshop i mediumskap & 27. januar er det masterclass i plattform meddiumskap.

Interessert? ta kontakt på pamelafornell@gmail.com eller mob. 920 90 845  

Lukkede kvelder for små grupper

Kunne du tenke deg å invitere dine venner eller familie til en lukket kveld (eller dag) for å høre fra dine pårørende i åndeverden?

Jeg tilbyr grupper som ønsker en eksklusiv gruppeseanse, skreddersydd for deres behov.

Disse kveldene kan passe for familier som ønsker å komme samlet for å høre fra noen de har mistet. Det kan også passe for en vennegjeng som har en felles interesse i å høre fra venner/pårørende som har gått bort. Seansene varer i 1.5 timer og prisen er kr 1500,- for en gruppe på opptil 8 stk. Er det flere enn 8 vil det bli et tillegg på kr 100,- pr stk.  ta kontakt på:

mob: 920 90 845 eller epost: pamelafornell@gmail.com

for å høre mer og bestille tid til deg selv og dine nærmeste!

Utviklings sirkel

Ønsker du å undersøke og utvikle nye sider ved deg selv? Jeg driver nå 2 sirkler der du kan utforske en rekke temaer som: Meditasjon, Healing, Intuisjon, Klarsynthet og Mediumskap. Deltagelsen er åpen både for de uten forkunnskap og de som har erfaring fra før. Jeg har en sirkel på zoom (tirsdager) og en med fysisk fremmøte (onsdag) i 2024 og kveldene holdes annenhver uke. Kurs start 16. og 17. januar kl 18.30 - 21.00.

PRIS: 10 kvelder - kr 1800,-

Gjeste- lærere

Jeg har tradisjon for å invitere gjeste-lærere fra England et par ganger i året. 17. februar setter jeg opp en-dags kurs i transe på zoom med Simone Key. 5-7 april kommer Penny Hayward til Oslo og holder kurs i mediumskap.

Oslo Spiritualist Society

OSS holder til i The Spiritualist sine lokaler. Følg med for de mange aktiviteter som kommer i tilknytning til OSS! 

Utleie av lokalet på Majorstuen

Jeg leier ut lokalet til dags- eller helg kurs der det er kapasitet til det. For mer info ta kontakt med meg på 920 90 845 eller send mail til pamelafornell@gmail.com 

bottom of page