top of page

Aktiviteter

Jeg arrangerer sirkler, en-dags kurs, helgkurs og demonstrasjoner av mediumskap. Jeg reiser også rundt og holder kurs etter ønske. Er du interessert i at jeg skal holde kurs der du er kan du kontakte meg på mob. eller epost.

Workshops

Jeg setter opp regelmessige workshops som går enten 1 eller 2 dager.

Det er 2 stk. workshops som går sommeren 2023 - 25. juni & 2. juli.

Interessert? ta kontakt på pamelafornell@gmail.com eller mob. 920 90 845  

Lukkede kvelder for små grupper

Kunne du tenke deg å invitere dine venner eller familie til en lukket kveld (eller dag) for å høre fra dine pårørende i åndeverden?

Jeg tilbyr grupper som ønsker en eksklusiv gruppeseanse, skreddersydd for deres behov.

Disse kveldene kan passe for familier som ønsker å komme samlet for å høre fra noen de har mistet. Det kan også passe for en vennegjeng som har en felles interesse i å høre fra venner/pårørende som har gått bort. Seansene varer i 1.5 timer og prisen er kr 1500,- for en gruppe på opptil 8 stk. Er det flere enn 8 vil det bli et tillegg på kr 100,- pr stk.  ta kontakt på:

mob: 920 90 845 eller epost: pamelafornell@gmail.com

for å høre mer og bestille tid til deg selv og dine nærmeste!

Utviklings sirkel

Ønsker du å undersøke og utvikle nye sider ved deg selv? Jeg driver nå 2 sirkler der du kan utforske en rekke temaer som: Meditasjon, Healing, Intuisjon, Klarsynthet og Mediumskap. Deltagelsen er åpen både for de uten forkunnskap og de som har erfaring fra før. Jeg har en sirkel på zoom (tirsdager) og en med fysisk fremmøte (onsdag) i 2023 og kveldene holdes annenhver uke. Kurs start i august kl 18.30 - 21.00. Påmelding for høst 2022 semesteret er i gang!

PRIS: 10 kvelder - kr 1700,-

Gjeste- lærere

Jeg har tradisjon for å invitere gjeste-lærere fra England et par ganger i året. Ta kontakt for å høre om  neste kurs og hvem gjestelæreren er.

Moira Hawkins har vært i Oslo i 2022 og jeg regner med at hun kommer tilbake i 2023. 

Oslo Spiritualist Society

OSS holder til i The Spiritualist sine lokaler. Følg med for de mange aktiviteter som kommer i tilknytning til OSS! 

Utleie av lokalet på Majorstuen

Jeg leier ut lokalet til dags- eller helg kurs der det er kapasitet til det. For mer info ta kontakt med meg på 920 90 845 eller send mail til pamelafornell@gmail.com 

bottom of page