Pamela Serene Fornell   osnu
Spiritualist Prest, Medium, Klarsynt & Sertifisert Lærer 

Kommunikasjon, Veiledning, Utdanning

Aktiviteter


Jeg arrangerer sirkler, en-dags kurs, helgkurs og demonstrasjoner av mediumskap. Jeg reiser også rundt og holder kurs etter ønske. Er du interessert i at jeg skal holde kurs der du er kan du kontakte meg på mob. eller epost.

School of Spirit

Dette er for de som ønsker å fordype seg som medium og klarsynt. Kurset har 3 moduler (nybegynner, intermediær og avansert) som hver går 6 hele dager pr semester - enten på lørdag eller søndag. Disse gir kursbevis for hver modul. 
PRIS: kr 6.000,-


 
Åndelige kvelder
Jeg arrangerer åndelige kvelder men disse er blitt utsatt pga. Corona viruset.  Det holdes noen åndelige kvelder i regi av Oslo Spiritualist Society i disse dager og dette foregår over Zoom. Disse er åpen for alle og vi har flere gjeste medium. Zoom møte åpner kl 18.00 med start 18.30. PRIS: er foreløpig gratis i Corona tiden. For mer info, ta kontakt eller se på www.mindbodyspirit.no

Utviklings sirkel

Ønsker du å undersøke og utvikle nye sider ved deg selv? Jeg driver en sirkel der du kan utforske en rekke temaer som: Meditasjon, Healing, Intuisjon, Klarsynthet og Mediumskap. Deltagelsen er åpen både for de uten forkunnskap og de som har noe erfaring fra før. Jeg har sirkler i 2020 og kveldene holdes på onsdager på Frogner i Oslo fra kl 18.30 - 21.00. 

PRIS: 10 kvelder - kr 1600,- (eller 1500,- v/ påmelding minst 14 dager før) 

Moira Hawkins

Kommer tilbake 21-23 august 2020. Moira er en lærer og medium fra England som har lærer sertifisering v/SNU. Hun har vært her flere ganger nå og er stadig ettertraktet. Ta kontakt for mer info! 

Simone Key

Simone Key - en av Arthur Findlay College sin aller beste lærerne - har vært i Norge flere ganger. Hun kommer tilbake 9-12 oktober 2020 og det blir det ny kurs i transe transe mediumskap.  Hennes varme og engasjement overgår alle andre!-.