top of page

Tjenester

Sittings/readings

En sitting (kontakt med åndeverden) eller en reading (veiledning mht. dine evner og utvikling her og nå) varer ca 45 minutter.

Pris: kr 1000,-

Private plattform kvelder: Du kan bestille en privat sesjon for deg selv og noen venner/famailie. Ta kontakt for mer info!

Sirkel

På tirsdager og onsdager (annenhver uke) fra kl 18.30-21.00. Dette er kurs m/10 kvelder pr semester: høst/vinter og vinter/vår.

Pris: kr 1800,- pr kurs 

School of Spirit

SCHOOL OF SPIRIT HAR TATT PAUSE ETTER COVID. FØLG MED FOR INFO OM NÅR DET STARTER OPP IGJEN!

Dette er for de som ønsker å fordype seg som medium og klarsynt. Kurset har 3 moduler (nybegynner, intermediær og avansert) som hver går 6 hele dager pr semester - enten på lørdag eller søndag. Disse gir kursbevis for hver modul.

Helg kurs

Jeg arrangerer kurs selv og med lærere fra England flere ganger i året. Jeg er også tilgjengelig for å holde kurs for grupper utenfor Oslo som ønsker å arrangere kurs der de bor.

Hjemmebesøk

Kjent av mange som 'husrens'. Noen ganger trenger folk et medium som kan komme hjem til dem og hjelpe med å finne ut om uforklarlige fenomen som de opplever.

Pris pr time kr 1000,- (+ kjøregodtgjørelse)

Healing

Du trenger ingen diagnose på noe for å søke healing, men det er viktig å huske at healing er ingen erstatning for legen! En healing varer i 30 minutter.

Pris: kr 600,-

Dyr

Jeg jobber også som dyretolk og besøket varer i ca 1 time. Om dyret også får healing, er det en del av besøket. Pris: kr 900,- (+ kjøregodtgjørelse)

Utleie av lokalet på Majorstuen

Jeg leier ut lokalet til dags- eller helg kurs der det er kapasitet til det. For mer info ta kontakt med meg på 920 90 845 eller send mail til pamelafornell@gmail.com 

Ved bestilling eller spørsmål ring:

920 90 845 

Eller send mail til: pamelafornell@gmail.com

bottom of page