Pamela Serene Fornell   osnu
Spiritualist Prest, Medium, Klarsynt & Sertifisert Lærer 

Kommunikasjon, Veiledning, Utdanning


Jeg er født og oppvokst i USA, men har bodd i Oslo hele mitt voksne liv.

Barndommen min var omgitt av dyr og natur. Under oppveksten hadde jeg katter, hunder og hester, og kunne ikke tenke meg et liv uten dyr. Jeg syntes den gangen at jeg forsto hva dyrene tenkte. 


Jeg opplevde også å “høre” hva andre mennesker tenkte, og ble svært interessert i ESP (extra sensory perception), som var litt ‘i tiden’ på 70-tallet, men fikk alltid høre fra de voksne at “Pamela har en fargerik fantasi”. Dette er nok en vanlig reaksjon fra de voksnes side, og noe som mange barn opplever i den perioden av livet hvor de er mest åpne for ‘usynlige inntrykk’.


Interessen for dyr, ESP og lignende fortsatte inn i mitt voksne liv, men ble litt nedgravd etter hvert som hverdagen og dens forpliktelser ble mer påtrengende. Jeg opplevde fortsatt mye “rart” men begynte å følge med igjen for alvor i 2000. Ponnien som datteren min og jeg hadde, var oppstallet et sted der det også var noen avlshopper. En av dem virket svært ensom, og jeg begynte å bruke litt tid på å børste den, gi den gulrøtter osv mens min datter red på ponnien sin. En dag, ca tre måneder før føllet skulle fødes, sto jeg inne i boksen hos hoppen. Hun kikket på meg og jeg hørte: ‘jeg kommer til dø men føllet mitt kommer til å klare seg’. Jeg svarte spontant at - om hun døde, så skulle jeg ta vare på babyen hennes.


Nå må jeg presisere at jeg trodde ikke egentlig på at jeg hadde kommunisert med hoppen der og da. Jeg regnet med at det var den fargerike fantasien min som var i gang igjen. Tiden gikk, føllet ble født, og hoppen overlevde fødselen. Men så, 11 uker senere, døde hoppen spontant av tarmslyng. Jeg kunne ikke annet enn å oppsøke oppdretteren og kjøpe føllet. Etter det, har jeg blitt mer og mer bevisst på det jeg ser, hører, føler osv.


Jeg har jobbet med flere dyrearter, men mest med hester og hunder, og utdannet meg som TTEAM (Tellington-touch Equine Awareness Method) praktiker i perioden 1999-2001. Jeg meg i Reiki våren 2002 og det dannet et grunnlag for healing-arbeidet med både dyr og mennesker i dag 


Jeg har kurs i dyreatferd fra veteinærhøyskolen i Danmark, og har deltatt i flere kurs rettet mot utvikling av de evenene jeg hadde fra før. og har studert regelmessig på Arthur Findlay College i England siden 2008, for vi er aldri ferdig utdannet så lenge vi lever. 


Jeg har jobbet i 7 år for Norges Rytterforbund, og har ellers jobbet bl. a. som skribent og oversetter i flere år.

Jeg er også en godkjent healer.